Fysiske rammer

Opholdsstedet Purhusvej består af 2 bygninger der er placeret i et villakvarter i en landsby i oplandet til Silkeborg. Fra landsbyen er der busforbindelse til f.eks. Silkeborg og Århus.

Afdeling Mindet består af 3 værelser til de unge, 1 værelse til personalet, 2 badeværelser samt et køkken alrum. Afdeling ligner et almindeligt parcelhus, med en stor have, hvor der er mulighed for at f.eks. bruge bål-pladsen. I garagen er der mulighed for at spille bordfodbold og finde rekvisitter til aktiviteter i haven.

Afdeling Godthåb består af 6 værelser til de unge, 1 værelse til personalet, 3 badeværelser, 2 køkken-alrum, og et aktivitetsrum. I aktivitetsrummet er der bibliotek og bordfodbold. Udenfor er der legeredskaber til de mindre børn. Afdelingen er karakteristeret ved at den ligner et almindeligt parcelhus, hvor der er  en større have, som kan bruges til aktiviteter.

Vi er desuden tilknyttet VRC, hvor vi kan bruge deres faciliteter. Her er f.eks. en hal som vi bruges flittigt til boldspil, der er mulighed for at ride i de flotte silkeborg skove, på vores islænderheste, der er mulighed for overnatning i shelter. Man kan også bruge de bocarts, som er til rådighed på den store bane der er anlagt hertil.