Ferier

Purhusvej tager på 2-3 årlige ferier. En skiferie i uge 4, som de seneste år er gået til Norge eller Sverige, en aktiv ferie i uge 27 der kan være i Danmark eller i udlandet. Begge disse ferier er sammen med en større gruppe af børn der også er anbragt. Derudover tager vi på vores egen ferie i uge 29, der kan være til tyskland f.eks.
At tage på ferie sammen bidrager til et styrket fællesskab, hvor unge og voksne er sammen i nye rammer, under nye forudsætninger og man deler en masse oplevelser.

De unge får mulighed for at opleve nye lande, som mange af dem ikke tidligere har prøvet og ligeledes prøve aktiviteter, som kan flytte nogle grænser.

Når vi tager på skiferie, handler det ikke kun om at stå på ski. Det er også hyggen i hytten om aftenen, hvor man mødes og deler alle de sjove oplevelser fra pisterne, spiller yndlingsspillene som vi har medbragt hjemmefra og er sammen på kryds og tværs.

Ligeledes er sommerferien et positivt pust med nye spændende oplevelser. Der har ofte været mulighed for at dykke eller springe fra klipper, hvilket er et stort samtaleemne flere måneder efter.